video

10. august 2016

Michael Nielsen – Iphone Klip 2016

Teamrider Michael Nielsen har tømt sin iphone for en masse godt footage og klippet det sammen til dette klip, enjoy!

Klik her for youtube kvalitet.

23. juli 2016

Tillykke Søren

Tillykke med fødselsdagen til teamrider Søren Nielsen. Her er et glædeligt gensyn med Sørens “Båndsalat” part fra 2013, som efter vores mening er en af de bedste parts lavet i DK:

3. juli 2016

Thomas Nielsen – Året Raw Footage

Vores nye video “Året” udkom i slutningen af 2015. Thomas Nielsen “raw footage” er klar og indeholder alt fra tech skating, roof drops og store rails, tjek det ud her:

Klik her for youtube kvalitet.

22. juni 2016

Spitfire Arson Department Member – TheBossShop

Vi er stolte over at være en del af Spitfire’s udvalgte “Arson Department Member” og har fået lavet denne fede The Boss Shop x Spitfire Collab med de nye “Formula Four” hjul samt t-shirt. Teamriders Thomas, Michael og Søren Nielsen har banket dette klip sammen i anledningen af den nye collab:

Klik her for youtube kvalitet.

19. juni 2016

Chaos & Nicolai Minde Raw Footage – Året 2015

Vores nye video “Året” udkom i slutningen af 2015. Raw footage fra Chaos part og Nicolai Minde’s part indeholder slams, battles og hammers! Tjek det ud her:

Klik her for youtube kvalitet.

12. juni 2016

Søren Nielsen Året – Raw Footage

Vores nye video “Året” udkom i slutningen af 2015. Det kræver battles, råb, slams, grin når man filmer en part. Søren Nielsen “raw footage” er klar lige her:

Klik her for youtube kvalitet.

5. juni 2016

Michael Nielsen Året – Raw Footage

Vores nye video “Året” udkom i slutningen af 2015. Når man filmer en part er der selvfølgelig mange battles og meget leftover footage. Vi samler nu “raw footage” og starter med Michael Nielsen:

Klik her for youtube kvalitet.

10. maj 2016

Tillykke Minde

Tillykke med fødselsdagen til teamrider Nicolai Minde. Her er et gensyn med hans nyeste part i “Året”:

10. april 2016

Året 2015 – Full Length Video

Vores nyeste full length video “Året” udkom på DVD i november 2015. Det er nu tid til at den skal på nettet og vi har uploadet en ny part hver uge. Den samlede video er nu klar og der er en masse skateboarding imellem hver part:

Klik her for youtube kvalitet.

27. marts 2016

Året 2015 – Thomas Nielsen Part #4

Vores nyeste full lenght video “Året” udkom på DVD i november 2015. Det er nu tid til at den skal på nettet og vi uploader en ny part hver uge. Thomas Nielsen står for sidste parten og slutter godt af med denne part:

Klik her for youtube kvalitet.

Udviklet af PenelopeCircle