video

24. november 2014

Søren Noe på Globe

Teamrider Søren Noe er kommet på Globe og har filmet denne intro video i løbet af en uges tid her til efteråret.

17. november 2014

Michael Nielsen 2005 Lost Part

Vi har fundet en masse footage frem med Michael Nielsen som aldrig er blevet brugt. Det skal selvfølgelig ikke gå til spilde og nu har vi lavet det om til en “lost part”. Næsten 10 år gammelt footage, som stadig holder, enjoy!

Klik her for youtube kvalitet.

5. november 2014

Søren Nielsen 2006 footage

Vi har fundet en masse unseen footage frem med Søren Nielsen fra da han var 12 år og redigeret det til en lille part. Imponerende tricks fra en bette knægt, yes!

23. oktober 2014

Rollerrail x Deathlens

Teamriders Søren Noe og Nicolai Minde slagtede lige den nye rollerrail i vejgaard skatehal igår på 10 minutter. Shop din Deathlens til Iphone 4-5 her.

29. september 2014

Herning Contest 2014 – Iphone Footage

Vi starter ugen ud med lidt iphone footage med The Boss Shop teamriders Søren Nielsen, Michael Nielsen, Nicolai Minde og Thomas Nielsen fra Herning Contest i lørdags.

22. september 2014

Søren Nielsen – DVS Denmark Part

Teamrider Søren Nielsen er netop kommet på det DVS Shoes i Danmark. Her er en 2 minutters part som velkomst klip, enjoy!

Klik her for youtube kvalitet.

16. september 2014

Andreas In Aberdeen

Teamrider Andreas Larsen har fornylig været på ferie i Aberdeen og selvfølgelig havde han boardet med. Se hvad der kom ud af et besøg i streeten her:

13. september 2014

Insta session

Vores weekend startede med en sjov street session langs limfjorden. Søren og Thomas fandt sig et sjovt spot ved ishuset.

13. august 2014

Rainy Days – Nicolai Minde & Thomas Nielsen

Mikkel Jørgensen har filmet en fresh klip med teamrider Nicolai Minde og Thomas Nielsen en regnvejrs dag i den “hemmelige”. Tjek det ud lige her:

2. juli 2014

TB Griptape Outtakes – Thomas Nielsen

Nogle linjer var længere end dem som var med i klippet, andre tricks kunne ikke være der. Her er lidt outtakes med Thomas Nielsen fra hans seneste “TB Grip” klip fra sidste uge.

Udviklet af PenelopeCircle