video

14. maj 2018

Thomas Nielsen Raw Footage – NEXT 2017

Vi afslutter vores “NEXT” video projekt med raw footage fra hver rider. Thomas Nielsen har været igennem en hel del struggle, rejser og selvfølgelig gode sessions for at fuldføre sin part. Her er 7 minutters raw footage derfra:

Klik her for youtube kvalitet.

30. april 2018

Michael Nielsen Raw Footage – NEXT 2017

Vi afslutter vores “NEXT” video projekt med raw footage fra hver rider. Michael Nielsen har arbejdet hårdt for sin part og her er nu 7 minutters god skateboarding, forsøg, slams og andet sjov:

Klik her for youtube kvalitet

23. april 2018

Chaos Raw Footage – NEXT 2017

Vi afslutter vores “NEXT” video projekt med raw footage fra hver part. I denne uge er vi nået til Chaos/Friend parten hvor skatere som Nicolai Minde, Theiss Lærkegaard, Thomas Frelle og mange flere fyrer den af:

Klik her for youtube kvalitet.

16. april 2018

Søren Noe Raw Footage – NEXT 2017

Vi afslutter vores “NEXT” video projekt med raw footage fra hver rider. Søren Noe er klar med hammers, slams og andet sjov:

Klik her for youtube kvalitet.

9. april 2018

Søren Nielsen Raw Footage – NEXT 2017

Vi afslutter vores “NEXT” video projekt med raw footage fra hver rider. Søren Nielsen lægger ud med sit footage, som selvfølgelig også indeholder unseen tricks:

Klik her for youtube kvalitet.

26. marts 2018

Thomas Nielsen – NEXT Bonus Part

Teamrider Thomas Nielsen leftover footage fra vores seneste video “NEXT“. Det er nu redigeret om til denne lille bonus part:

Klik her for youtube kvalitet.

19. marts 2018

Michael Nielsen – NEXT Bonus part

Teamrider Michael Nielsen havde ekstra footage fra vores seneste video “NEXT“. Det er nu redigeret om til denne bonus part:

Klik her for youtube kvalitet.

18. februar 2018

NEXT 2017 – Full Length Video

Vores nyeste full lenght video “NEXT” udkom på DVD i november 2017. Vi har løbende lagt hver part online, men nu er hele videoen klar samlet. En skatevideo skal helst ses i en helhed, så værsgo:

Klik her for youtube kvalitet.

12. februar 2018

NEXT 2017 – Thomas Nielsen Part #4

Vores nyeste full lenght video “NEXT” udkom på DVD i november 2017. Det er nu tid til at den skal på nettet og vi uploader en ny part hver uge. I denne uge er det teamrider Thomas Nielsen der lukker og slukker med sidste parten:

Klik her for youtube kvalitet.

5. februar 2018

NEXT 2017 – Søren Nielsen & Søren Noe Part #3

Vores nyeste full lenght video “NEXT” udkom på DVD i november 2017. Det er nu tid til at den skal på nettet og vi uploader en ny part hver uge. I denne uge er det teamriders Søren Nielsen og Søren Noe der deler denne friske part:

Klik her for youtube kvaliet.