video

3. september 2018

The Boss Shop – Rasmus Noe – Welcome

Vi er stolte over at kunne byde Rasmus Noe velkommen på The Boss Shop team. Vi har kendt Rasmus siden han var 6 år gammel og startede med at skate i Vejgaard skatehal – Nu er han blevet lidt større og en skaffet sig en super fed trick pose, så ham åbne den i Lunden i klippet her. Velkommen på teamet Rasmus!

28. august 2018

The Boss Shop x Waater Contest – Video

Så har vi video klar fra vores “The Boss Shop x Waater Best Line & Best Trick Contest”. Vi var heldige med vejret og der blev fyret godt op af alle de fremmødte:

Klik her for youtube kvalitet.

6. august 2018

Cph Open x Christiania Rail

Igår var absolut crazy. Teamrider Thomas Nielsen fik respekt fra hele CPH Open for sin 50,50 for 15 år siden. Kevin Bækkel tog første pladsen med en fs fiveo .

 

A post shared by Thomas Nielsen (@thomas_nielsen1) on

Her er parten hvor Thomas 50,50 blev offentliggjort.

23. juli 2018

TILLYKKE Søren

Stort tillykke med fødselsdagen til teamrider Søren Nielsen – hans seneste NEXT (2017) part fortjener et gensyn!

14. maj 2018

Thomas Nielsen Raw Footage – NEXT 2017

Vi afslutter vores “NEXT” video projekt med raw footage fra hver rider. Thomas Nielsen har været igennem en hel del struggle, rejser og selvfølgelig gode sessions for at fuldføre sin part. Her er 7 minutters raw footage derfra:

Klik her for youtube kvalitet.

30. april 2018

Michael Nielsen Raw Footage – NEXT 2017

Vi afslutter vores “NEXT” video projekt med raw footage fra hver rider. Michael Nielsen har arbejdet hårdt for sin part og her er nu 7 minutters god skateboarding, forsøg, slams og andet sjov:

Klik her for youtube kvalitet

23. april 2018

Chaos Raw Footage – NEXT 2017

Vi afslutter vores “NEXT” video projekt med raw footage fra hver part. I denne uge er vi nået til Chaos/Friend parten hvor skatere som Nicolai Minde, Theiss Lærkegaard, Thomas Frelle og mange flere fyrer den af:

Klik her for youtube kvalitet.

16. april 2018

Søren Noe Raw Footage – NEXT 2017

Vi afslutter vores “NEXT” video projekt med raw footage fra hver rider. Søren Noe er klar med hammers, slams og andet sjov:

Klik her for youtube kvalitet.

9. april 2018

Søren Nielsen Raw Footage – NEXT 2017

Vi afslutter vores “NEXT” video projekt med raw footage fra hver rider. Søren Nielsen lægger ud med sit footage, som selvfølgelig også indeholder unseen tricks:

Klik her for youtube kvalitet.

26. marts 2018

Thomas Nielsen – NEXT Bonus Part

Teamrider Thomas Nielsen leftover footage fra vores seneste video “NEXT“. Det er nu redigeret om til denne lille bonus part:

Klik her for youtube kvalitet.