video

23. oktober 2014

Rollerrail x Deathlens

Teamriders Søren Noe og Nicolai Minde slagtede lige den nye rollerrail i vejgaard skatehal igår på 10 minutter. Shop din Deathlens til Iphone 4-5 her.

29. september 2014

Herning Contest 2014 – Iphone Footage

Vi starter ugen ud med lidt iphone footage med The Boss Shop teamriders Søren Nielsen, Michael Nielsen, Nicolai Minde og Thomas Nielsen fra Herning Contest i lørdags.

22. september 2014

Søren Nielsen – DVS Denmark Part

Teamrider Søren Nielsen er netop kommet på det DVS Shoes i Danmark. Her er en 2 minutters part som velkomst klip, enjoy!

Klik her for youtube kvalitet.

16. september 2014

Andreas In Aberdeen

Teamrider Andreas Larsen har fornylig været på ferie i Aberdeen og selvfølgelig havde han boardet med. Se hvad der kom ud af et besøg i streeten her:

13. september 2014

Insta session

Vores weekend startede med en sjov street session langs limfjorden. Søren og Thomas fandt sig et sjovt spot ved ishuset.

13. august 2014

Rainy Days – Nicolai Minde & Thomas Nielsen

Mikkel Jørgensen har filmet en fresh klip med teamrider Nicolai Minde og Thomas Nielsen en regnvejrs dag i den “hemmelige”. Tjek det ud lige her:

2. juli 2014

TB Griptape Outtakes – Thomas Nielsen

Nogle linjer var længere end dem som var med i klippet, andre tricks kunne ikke være der. Her er lidt outtakes med Thomas Nielsen fra hans seneste “TB Grip” klip fra sidste uge.

25. juni 2014

The Boss TB Griptape – Thomas Nielsen

I sidste uge modtog vi det helt nye The Boss TB griptape. Teamrider Thomas Nielsen har været ude og teste det og cruiser rundt til et par lokale spots i Aalborg, enjoy!

Klik her for youtube kvalitet.

16. juni 2014

Båndsalat Bonus – Thomas Nielsen

Vi er i fuld gang med at uploade bonus parts fra vores nyeste video BÅNDSALAT. Thomas Nielsen havde også footage tilovers, som vi har klippet sammen til denne part, enjoy!

Klik her for youtube kvalitet.

13. juni 2014

Båndsalat Bonus – Michael Nielsen

Vi er i fuld gang med at uploade bonus parts fra vores nyeste video BÅNDSALAT. Michael Nielsen havde så meget footage at der kunne blive til en hel bonus part, yeah!

Udviklet af PenelopeCircle